Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς!

Αυτό είναι το σύνθημα και το στοίχημα που πρέπει όλοι μας να κερδίσουμε όχι μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά καί για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για την κοινωνία, για ολόκληρη τη χώρα.

Με αισιοδοξία, συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης και υπευθυνότητα, ενσκύπτουμε στην απειλή που έχει εμφανιστεί, αξιοποιούμε τα εποπτικά υλικά, τα παρεχόμενα από την πολιτεία μέσα και κυρίως, με γνώμονα πάντα  τον σεβασμό, αφενός  προς το λειτούργημα του Δασκάλου – που για μας είναι ιερό- και αφετέρου προς τους μαθητές μας, δημιουργήσαμε άμεσα  τις Ηλεκτρονικές Τάξεις μας, κάτι που σαν εναλλακτικό μέσον διδασκαλίας λειτουργούσε στο Σχολείο μας πολύ πριν την επίθεση του κορονοϊού. Η υποστήριξη προς μαθητές και γονείς είναι διαρκής και η ανατροφοδότηση πραγματοποιείται καθημερινά, ενώ τα ηλεκτρονικά μαθήματα εμπλουτίζονται κάθε μέρα με υλικό, ασκήσεις, χρήσιμους συνδέσμους κι εκπαιδευτικά βίντεο.

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ υπουργείου, εκπαιδευτικών και γονέων-κηδεμόνων είναι ο διευθυντής ο οποίος καθημερινά φροντίζει να ενημερώνεται και να ενημερώνει πλήρως κι εγκαίρως σχετικά με τις ανακοινώσεις, οδηγίες, αλλά και αλλαγές που λαμβάνουν χώρα , ανα πάσα ώρα και στιγμή, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανάγκες για σωστό  προγραμματισμό κι οργάνωση είναι υψίστης σημασίας.

Μετά την Ασύγχρονη διδασκαλία, έπεται καί η Σύγχρονη ,με τα πρώτα βήματα να έχουν ήδη γίνει από την πλευρά των εκπαιδευτικών . Δεν απομένει παρά μόνον η πολυπόθητη διαδικτυακή συνάντηση με τους μαθητές μας που , παρά το άγχος για την ομαλή της έκβαση, θα μας γεμίσει χαρά, προσμονή και νοσταλγία για τις ημέρες μαζί τους στη σχολική τάξη που ευχόμαστε να μην αργήσει!

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς
Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *