Επιτέλους!!!! Μετά από δυο χρόνια ξανακάνω παρέλαση. Χθες, 28η Οκτωβρίου, εγώ με το σχολείο μου στην πλατεία του νησιού. Εγώ είχα τη θέση του παραστάτη, οπότε έπρεπε να συνοδεύσω το σημαιοφόρο μαζί με τους άλλους παραστάτες στην εκκλησία. Μετά από λίγη ώρα φύγαμε από την εκκλησία και κατεβήκαμε στην πλατεία για παρέλαση. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι είχε πολύ αέρα και η σημαία ερχόταν συνεχώς στο πρόσωπο μου.

Ένιωσα πολύ ωραία που ξαναπαρέλασα και περιμένω να το ξανακάνω!!!

Κωνσταντίνος Γ.

Στις 28 Οκτωβρίου του 2021 κάναμε μια παρέλαση που την αισθανθήκαμε διαφορετική, αφού είχαμε πάνω από ένα χρόνο να κάνουμε παρέλαση. Οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου περιμέναμε στο Δήμο τους σημαιφόρους και τους παραστάτες να κατέβουν από την εκκλησία.

Προτού αρχίσουμε στοιχηθήκαμε, ζυγιθήκαμε και ξεκινήσαμε. Ο κύριος Νίκος έδινε το ρυθμό, ώστε να μπορούμε να συντονιστούμε. Η μουσική άρχισε κι εμείς αρχίσαμε να προχωράμε. Ο κόσμος είχε μαζευτεί για να δει την παρέλαση. Όταν φτάσαμε στο «Ηρώο» μας περίμεναν οι παπάδες, ο Δήμαρχος και κάποιοι αξιωματικοί του λιμενικού, της αστυνομίας και του στρατού. Ακούστηκε ο εθνικός ύμνος, ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τους επίσημους και ενός λεπτού σιγή. Έπειτα παρελάσαμε ξανά και ο κόσμος μας χειροκροτούσε.

Αυτή η παρέλαση ήταν καταπληκτική. Ελπίζω ότι θα υπάρξει και επόμενη……..

Φαίδρα Κ.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *